Ο Kanye West σχεδίασε νέα Yeezys που μοιάζουν κυριολεκτικά με κάλτσες

kanye-west-1525453853.jpg

ΓΕΓΟΝΟΣ 1 – Ο Kanye West σχεδίασε νέα παπούτσια Yeezy που μοιάζουν με παπούτσια ή κάλτσες για το νερό.
ΓΕΓΟΝΟΣ 2 – Ο ίδιος και η Kris Jenner φάνηκαν να τα φοράνε ήδη.
Πάνω που χαρήκαμε γιατί σκεφτήκαμε ότι θα ξεφύγουμε πραγματικά από αυτή τη δεκαετία χωρίς να πρέπει να δούμε παπούτσια που είναι πιο αμφισβητήσιμα από της Over-the-knee Ugg του 2018 και τις τεράστιες πλατφόρμες Croc – Balenciaga. Δυστυχώς δεν προβλέψαμε τα νέα “πρωτότυπα” Yeezys του Kanye West , τα οποία είδαμε πρόσφατα στα πόδια της Kris Jenner.

Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά αυτά τα πράγματα κυριολεκτικά μοιάζουν με κάλτσες με μια λεπτή σόλα πάνω τους. Για να είμαι ειλικρινής, θα έλεγα ότι μοιάζουν σχεδόν σαν τα παπούτσια για νερό λόγω του scuba material (υλικό που χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό για την κατάδυση) αλλά ίσως και αυτό το σχόλιο να είναι λίγο υπερβολικά ευγενικό, αν σκεφτείς ότι σχεδόν δεν μοιάζουν με παπούτσια.

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίσει όταν είναι -επίσημα προς πώληση, αλλά αν είναι όπως τα περισσότεροι Yeezys, πιθανότατα θα σας κοστίσουν μερικές εκατοντάδες ευρώ. ΚΑΙ. ΔΕΝ. ΤΟ. ΑΞΙΖΟΥΝ.

This slideshow requires JavaScript.

Ας μην σχολιάσουμε και τα νέα του “Foam Runners” που αναμένονται να κυκόφορήσουν το 2020 και έχουν τρύπες στο πάνω μέρος, κάνοντας τα να μοιάζουν ΥΠΕΡ-ΒΟ-ΛΙ-ΚΑ με αθλητικά – Crocs. *ω θεέ*

EET746ZU4AAegVuEETnJ4lU8AA0NcD

 

#83aa4e0b

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.