top 5: λάθη που κάνουν οι άντρες στο ντύσιμο τους

Εν έτη 2021,για να είμαστε ειλικρινείς, η εμφάνιση παίζει το ρόλο της (και στα δύο φύλα) κι επειδή, όλοι μας λίγο – πολύ θέλουμε να αρέσουμε, ακολουθεί μια σύντομη λίστα με τα βασικότερα λάθη που μπορεί να κάνει ένας άντρας στο ντύσιμό του, κάνοντας τις γυναίκες να τον αποφεύγουν σαν να μην φοράει μάσκα σε πείοδο πανδημίας (καθόλου τυχαίο παράδειγμα!). Είστε έτοιμοι? ΠΑΜΕ!

1. Μπλούζα με βαθύ V

Όχι, όχι, όχι. Λάθος! Μέγα λάθος… Το V μπλουζάκι (ειδικά σε λεπτό, απλό βαμβακερό t-shirt) με αυτό το βαθύ ντεκολτέ, είναι η χειρότερη ανακάλυψη στην ιστορία του αντρικού ενδύματος. Μπορεί το καλοκαίρι να θες να δει ο ήλιος λίγο δέρμα παραπάνω, αλλά αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις. Ειδικά δε και με χρυσή καδένα στο λαιμό, πάρε μπουζούκι και τον Γιώργο Μάγκα αγκαλιά να τραγουδάτε σε πανηγύρια.


Υ.γ.: σε αντίθεση με τη μπλούζα με βαθύ v, τα πουλόβερ/ πλεκτά με απλή, μικρή v λαιμόκοψη είναι ότι πρέπει για χειμώνα, ιδιαίτερα με πουκάμισο ή ζιβάγκο από μέσα, ή ακόμα και με ένα απλό t-shirt με πιο υψηλή λαιμόκοψη!

2. Στρας σκουλαρίκι

Το να έχεις piercings δεν είναι καθόλου μα καθόλου ξεπερασμένο. Αντιθέτως ένα σωστό piercing μπορεί να δώσει στυλ στην εμφάνισή σου, ιδιαίτερα σε κάποιο σημείο που δεν είναι τόσο διαδεδομένο, όπως το φρύδι. Αν έχεις επιλέξει όμως να τρυπήσεις τα αυτιά σου, μην βάλεις ποτέ των ποτών στρας σκουλαρίκι, σε οποιοδήποτε χρώμα. Το ατόπημα εδώ φίλε μου πίστεψέ με, είναι μεγάλο. Ειδικά το βράδυ, το στρας λάμπει σαν φωτεινή επιγραφή νέον.

3. Χρυσό ρολόι

Τεράστιο στυλιστικό ατόπημα. Τεράστιο όμως… Το ρολόι δεν πρέπει να είναι κόσμημα επίδειξης πλούτου, ώστε να είναι πολλών καρατίων, φίλτατε αναγνώστη. Είναι το κατεξοχήν αντρικό κόσμημα, γι’ αυτό και πρέπει να είναι απλό, λιτό και απέριττο και να ταιριάζει άψογα με το υπόλοιπο outfit.

4. Ροζάριο

Το ροζάριο τοποθετείται στα στυλιστικά λάθη αν και δεν είναι κόσμημα. Είναι θρησκευτικό σύμβολο των καθολικών. Οπότε αν δεν είσαι καθολικός δεν βρίσκω τον λόγο να το φορέσεις και μάλιστα επιδεικτικά όχι μέσα αλλά έξω από την μπλούζα ή το καλοκαίρι στην παραλία την ώρα που ο ήλιος σε βομβαρδίζει με τους σαράντα βαθμούς του. Το ροζάριο δεν δίνει στυλ, δεν σε κάνει πιο ψαγμένο. Αντιθέτως κάνει τις γυναίκες γύρω σου να αναρωτιούνται από πόσο μακριά θα ακούγεται το μηχανάκι με την σπασμένη εξάτμιση που οδηγείς. Συγγνώμη, αλλά έτσι είναι. 

5. Σαγιονάρα μέσα στην πόλη

Έχει καυτή άμμο στην Θεσσαλονίκη και δεν το ξέρω; Ή μήπως έχει η Ερμού; Τότε γιατί σας βλέπω να κυκλοφορείτε καμαρωτοί – καμαρωτοί με το εκνευριστικό χλατς χλατς της CalvinKlein(!;!) υφασμάτινης σαγιονάρα σας (ή ακόμα χειρότερα με την πλαστική hawaianas) να μας τρυπάει τα αυτιά; Η σαγιονάρα έχει μια και συγκεκριμένη χρήση και αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός που πρέπει να επιτελεί. Μακριά από την παραλία, όσο καλοκαιρινό κι αν είναι το ντύσιμό σου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί. Το ξέρω πως τα παπούτσια σε ζεσταίνουν και τα πόδια σου ιδρώνουν σε δευτερόλεπτα, αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σ’ αυτή τη ζωή. Η ωραία εμφάνιση απαιτεί και θυσίες.

Mr. Guy Editor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.