5 λόγοι που αξίζει (ή πρέπει) να αποχωριστείς την γενειάδα σου

Φήμες λένε πως τους πραγματικά όμορφους άντρες τους καταλαβαίνεις καλύτερα όταν είναι φρεσκοξυρισμένοι, και όχι με το μούσι που δίνει έξτρα μπόνους γοητείας. Φ Η Μ Ε Σ!!!!!

Μερικούς από εμάς μας κάνει να φαινόμαστε μικρότεροι από οτι είμαστε στην πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το φρεσκοξυρισμένο look χαρίζει μία clean-cut εικόνα, και εντάξει, υπάρχουν κάποιο λόγοι που αξίζει να αποχωριστείς το μούσι σου, όσο μεγάλος φαν και να είσαι!

1. Για συνέντευξη για δουλειά.

Το μούσι που είχε γίνει μέρος της hipster κουλτούρας και όλο και περισσότεροι το εφάρμοζαν, ίσως να μην ταιριάζει στο προφίλ σου για την νέα δουλειά που θέλεις να κυνηγήσεις. Όσο και να μην το παραδεχόμαστε  ένα καθαρό και καλλωπισμένο πρόσωπο, σε κάνει να φαίνεσαι πιο έξυπνος και επαγγελματία. Η εμφάνιση σου θα μιλήσει, πριν ξεκινήσεις να μιλάς.

2. Για σοβαρή επαγγελματική καριέρα. 

Σίγουρα δεν απαιτούν όλες οι δουλειές ξυρισμένο μούσι, καθώς μερικές είναι πιο χαλαρές και δέχονται το μούσι, χωρίς πρόβλημα. Όμως μερικές άλλες όπως δικηγόρος, γιατρός, ξενοδοχοϋπάλληλος ή επιχειρηματίας ίσως σε κάνουν ν’αναθεωρήσεις το look σου.

 3. Είναι κακοφτιαγμένη. 

Είναι αρκετά ενοχλητικό όταν η γενειάδα είναι κακοφτιαγμένη, και δεν μπορεί να μεγαλώσει ούτε να μείνει σε ένα σημείο. Αν το μούσι σου έχει κενά, καλύτερα να το ξυρίσεις.

4. Για τη φωτογραφία διαβατηρίου. 

Αυτό είναι κάτι που απαιτείται, καθώς ξυρισμένος φαίνεσαι διαφορετικός, και το μούσι ίσως αλλοιώσει τα φυσικά σου χαρακτηριστικά. Και στο κάτω – κάτω στο ζητάνε. Α Ν Α Γ Κ Α Ζ Ε Σ Α Ι !!!

5. Σου προκαλεί φαγούρα. 

To μούσι μπορεί να μαζέψει πιτυρίδα, και θα σε ενοχλεί καθώς θα θες να το πειράζεις. Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις shampoo, αλλά το καλύτερο είναι να ξυριστείς και καθάρισες.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ: Είναι δύσκολο να διατηρήσεις το μούσι.

Για να μεγαλώσεις μία πλήρης γενειάδα, θα χρειαστείς ένα σετ με shampoo, conditioner, χτένα τα οποία κοστίζουν περίπου 50€ και θα αγοράσεις 3 μέσα στον χρόνο. Ακόμη, μία καλή ξυριστική μηχανή κοστίζει 100€. Όταν κάνεις τον συνολικό λογαριασμό αντιλαμβάνεσαι πως είναι αρκετά τα χρήματα που απαιτούνται. Αλλά για πολλούς από εμάς αξίζει! Αν είσαι ένας από αυτούς λοιπόν, φρόντισε την γενειάδα σου όσο περισσότερο μπορείς και πίστεψε με, το αποτέλεσμα θα αξίζει!

Mr Guy Editor

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.